Handiwork

Opmeten + installeren IKEA Wasplaats

jobber   Posted by Robin W jobbing
Description
Kitchen installation
✔ How many linear meters : 4m
✔ Number of wall units : 8
✔ Number of bottom units : 8
✔ Cut-out work plan
✔ Laying credence
✔ Plumbing
✔ The jobber brings his tools

Wij wensen een all in formule aangaande de correcte opmeting/plaatsing/ophaling van een wasplaats & vestiare van IKEA. Dit in onze wasplaats vestiare. De lengte van de muur betreft 4.10 meter (zie foto 1 -panoramafoto). Op de lengte van de 4.10 meter wensen wij een volledige gesloten muur van wasplaats kasten en schuiven. Inclusief de voorziene plaats voor een droogkast en wasmachine. Foto 3 geeft de vestiare mee. Alhier zou een kleine kast moeten komen met kastjes erboven. Verdere details moeten nog bekomen worden. Maar de werken gaan uitgevoerd worden. Tijsdpanne is niet mega belangrijk, maar kwaliteit en afwerking des te meer. Concreet vragen wij eerst alles correct op te meten. Samen kunnen we na de afmetingen correct genomen te hebben alles overleggen waar wat komet etc. Dan kunnen wij naar Ikea gaan en alles bestellen. Ophalen van de stukken door u zou handig zijn. Betreffende de loodgieterij is het enkel maar aansluiten van de darm op het net. Geen verdere werken daar voorzien. Wij horen graag van u. Mvg.
Professionnel Reserved for jobbers pro
Before :
Date 01/10/2020

Location :
Lieu 2800 Mechelen

Budget:
date To define

I have the same need

date Direct - Payment
job 308272
Current offers
jobber
189 €
Stefan V

 15 jobs done
 Verified ID
 Interview performed
 PRO
 Verzekering geverifieerd
  Badge IKEA
Van
ok
jobber
620 €
Stefan V

 15 jobs done
 Verified ID
 Interview performed
 PRO
 Verzekering geverifieerd
  Badge IKEA
Van
Beste, ik ben een zelfstandige plaatser die in opdracht werkt van Ikea zelf, door dit fulltime te doen heb ik zeker de nodige vakkennis van ikea kasten om u project tot een goed einde te brengen. ik heb momenteel dit bod uitgebracht, is een vrij goede indicatie maar pas tijdens de opmeting en de bespreking ervan kan ik inschatten of dit nog een beetje bijgesteld moet worden of niet. wanneer zou u graag dit project willen realiseren ? met vriendelijke groeten stefan

Q&A Questions / Answers

Beste Robin, Ik wil eventueel wel langskomen om alles te bespreken. om momenteel een prijs op het geheel te plakken is een beetje gokken met de natte vinger. Indien u het west kan ik het factuur op mijn naam zetten en alles door factureren aan 6%. Ik plaats regelmatig kasten die ik van 0 opstart. Hier zitten hier en daar ook keukens bij. het aansluiten van toestellen is dus geen probleem. (opmeting en offerte is vrijblijvend) Alvast bedankt!
Message public Le 19/05/2020 12:56
Goeiedag, de woning is van 1900 dus 6% is voorzien, indien een erkende aannemer de werken afwerkt. De werken zouden kunnen aangevat worden, wanneer het past. Kwaliteit en communicatie is het allerbelangrijkste voor ons.
Message public Le 19/05/2020 19:24
To comment on this mission log or register.
Any questions ?
pro  +33 1 76 41 00 34