Bricolage

Jobbing : Verdien geld met NeedHelp

zoeken naar klussen à Bordeaux

Ontdek het zoeken naar klussen à Bordeaux Villenave-d'Ornon, Mérignac, Lormont, Pessac, Saint-Médard-en-Jalles, Parempuyre, Talence, Floirac, Gradignan, Cenon, Eysines, Bègles, Ambarès-et-Lagrave et au Bouscat met behulp van NeedHelp!Jobbing is een fenomeen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten en dat het mogelijk maakt om individuen of professionals op te roepen voor alledaagse taken.

NeedHelp is een jobbing patform dat overal in Frankrijk, Zwitserland en België beschikbaar is. Het platform verbindt "Jobbers", die hun diensten aanbieden, à Bordeaux Villenave-d'Ornon, Mérignac, Lormont, Pessac, Saint-Médard-en-Jalles, Parempuyre, Talence, Floirac, Gradignan, Cenon, Eysines, Bègles, Ambarès-et-Lagrave et au Bouscat, rechtstreeks met mensen die hulp zoeken voor hun kleine klusjes of in hun dagelijkse taken: Schoonmaken, strijken, hulp bij verhuizing, persoonlijke assistentie, thuisonderwijs...

Jobbing helpt met het eenvoudig laten uitvoeren van werkzaamhedenWat zijn de voordelen van het gebruik van dit nieuwe business model?
De voordelen zijn talrijk. Het NeedHelp platform brengt u in een paar klikken in contact met een betrouwbare jobber, en tegen gemiddeld twee tot drie keer goedkoper dan een traditioneel bedrijf. Deze besparing is vooral gekoppeld aan onze logica van het weghalen van tussenpersonen. Dankzij de kracht van het NeedHelp platform kunt u een vertrouwde jobber flexibel en zonder enige tussenpersoon gebruiken. U bent degene die beslist.

Welke diensten kan ik aan een NeedHelp jobber vragen?

De diensten aangeboden door onze jobbers zijn zeer gevarieerd; van kleine klusjes (montage van meubelsets, installatie van muurbevestigingen, installatie van vloerbedekkingen, installatie van keukens, installatie van gordijnroeden...), tot hulp bij verhuizing (verhuizers met vrachtwagen of alleen verhuizers), tot vertrouwde huishoudelijke hulp... Kortom, NeedHelp jobbers zijn er altijd om een handje te helpen!

Waarom de Jobbing service gebruiken voor kleine klussen?NeedHelp jobbers zijn individuen of professionals (zelfondernemers of bedrijven). Ze worden gecontroleerd en geëvalueerd na elke klus die ze op het platform doen. De beoordelingen en vertrouwensbadges zijn zichtbaar op hun profiel. U kunt ze raadplegen voordat u uw jobber selecteert. NeedHelp is eenvoudig en efficiënt!

Het is niet alleen eenvoudig, maar ook gebruiksvriendelijk. De jobbers zijn er om u te helpen, maar ook van te leren! Dankzij NeedHelp kunt u uw vaardigheden overdragen aan uw buurtgenoten. NeedHelp is dé website van Jobbing in Frankrijk, Zwitserland en België.

Vind een klus via het meest vooraanstaande platformU zult in staat zijn om op veel advertenties te reageren! Klanten publiceren regelmatig advertenties zodra ze een klusjesman nodig hebben.

Jobbing om uw inkomsten te verhogenMeubels monteren, een keuken installeren, gipsplaat maken, kleine reparaties uitvoeren, er voor zorgen dat u rond komt aan het einde van de maand... De Jobbing service van NeedHelp is hét nieuwe model van het toekomstige werken.

Wat is Jobbing?

`

Het idee van NeedHelp is om individuen in staat te stellen gebruik te maken van de diensten van onafhankelijke aanbieders. De Jobbers voeren bij u thuis werkzaamheden uit voor kleine klusjes, ambacht of zelfs thuiszorg. Met het werk dat u als Jobber kunt uitvoeren is het mogelijk een aanzienlijke aanvulling op uw inkomen te verkrijgen.

Jobbing is de term voor incidenteel werk. Een jobber zal zich concentreren op diensten tussen particulieren. NeedHelp kan met behulp van een jobber een meubelstuk in elkaar zetten, een wandlamp installeren, een garage renoveren, helpen bij verhuizen, ... Jobbing maakt het mogelijk om aan het einde van de maand op een eenvoudige en legale manier rond te komen. Wij bieden al sinds 2008 jobbing services aan! We hebben meer dan 300 000 leden. Regelmatig worden er nieuwe Jobbing advertenties op onze site gepubliceerd.


Wat is een Jobber?Een Jobber is een klusser, hij reageert op aanvragen en voertde klussen uit. NeedHelp is een Jobbing platform met een grote Jobber community. Een Jobber kan verschillende professionele activiteiten combineren met het aanbieden klusdiensten op NeedHelp.

Een particulier mag in België tot € 6.250 onbelast bijverdienen zonder zijn statuut te wijzigen, mits dit bedrag, dat via het platform wordt verdient, niet wordt overschreden.

Bricolage Vraag een dienst aan
en boek uw jobber voor uw verzoek «zoeken naar klussen»

POSTEN

Geverifieerde identiteit
Auto-entrepreneur
Jobbers geëvalueerd aan het einde van de dienst

In volledige veiligheid
particulier fiable
Online betaling 100% veilig
U betaalt pas als de klus gedaan is!

Andere banen